*De vorbă cu mine*

Salut, numele meu este Paraschiv Iulian, am 17 ani și am pornit acest blog din dorință de a vorbi cu tine, și toate postările ți se adresează ție. 


Ca si mine, sigur și tu treci prin drame neștiute de nimeni, decât de sufletul tău, acesta fiind motivul pentru care scriu: pentru tine, pentru mine, pentru noi.


 Fiecare cicatrice de pe fața mea, reprezintă o dramă prin care am trecut, în care am ridicat capul sus și am învins. Viața chiar te pune la încercare de multe ori, poate de prea multe ori, însă chiar dacă pentru a nu stiu câta oară, LUPTĂ! 


Se spune că Dumnezeu atunci când ne trimite câte o problemă, rezolvarea ei se află în noi. Da, trebuie să cauți în tine, să te cunoști, să vorbești cu tine, să te accepți așa cum ești tu, și să nu te mai minți zi de zi.


Fiecare linie din palma mea reprezintă momentele când am strâns atât de tare pumnul, când tot corpul meu s-a încordat până la extrem, când toate venele ieșeau în afară, când mintea mea aproape exploda.

Știu că aceste momente încă nu s-au terminat, mă vor urma, și nu doar pe mine, te vor urma și pe tine, ne vor urma pe noi.

 Când îmi spun că într-o zi va fi bine, nu mă mint și nu te mint nici pe tine.

Hei, mă crezi că va fi bine? Mă crezi ca răspunsul problemelor noastre se află în interiorul nostru?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

De ce un spectacol de magie va aduce culoare evenimentului tău?

TIMPUL..depinde de fericire?

De ce să te apuci de citit cărți de dezvoltare persoanală? Chiar te ajută... sau e pierdere de timp?