De 1 Iunie nu uita sa zambesti, copile!

Mai sunt doar 10 minute, si va fi o noua zi. Nu, ceva imi spune sa nu adorm inca, pentru ca tocmai ce se termină PRIMĂVARA, şi începe prima zi de vară, de iunie. Zâmbesc, da incă mai fac asta, chiar daca dinții rămân strânşi.

Vine vara, cu această zi specială: ZIUA COPILULUI, a jocului, a cântecului, a magiei, a copilăriei. In orice om, se ascunde un copil gata să se joace, să se bucure de viață şi de tot ce este frumos. Tu, cel care citesti asta, iti mai aduci aminte de copilarie si de jocurile ei? De acele momente cand simteai iarba uda sub picioare, cand priveai curcubeul si te minunai si nu voiai sa intri in casa, voiai sa stai afara si sa zbori, sa simti mirosul serii si sa auzi cate-un greiere ratacit.

Anii trec, te uiti in oglinda si vezi fire de par ce iti acopera fata, mainile ce ti se dezvolta, vocea mai groasa acum, dar ceva a ramas neschimbat-copilul din tine, care chiar si in zilele ploaise asteapta curcubeul. Nu e usor, dar trebuie sa recunosti, ca iti lipsesc acele momente ce te-au format, acele seri ce te-au mangaiat, acei oameni ce te-au imbratisat.

De 1 Iunie, eu eram inconjurat de copii, ii faceam sa zambeasca, si aduceam magia in viata lor. De fiecare data ma vedeam pe mine, copilul cu multe vise, zambeam si duceam magia mai departe. Da, de asta mi-am dorit sa fac magie, sa aduc zambete copiilor, iar la final, sa le primesc imbratisarea sincera.

Daca iti doresti sa vezi ceva sincer, atunci priveste in ochi un copil, vei vedea inocenta, puritate si iubire.


Astazi, nu fac magie, astazi voi sta acasa si voi revedea poze din anii trecuti. Astazi, am scris asta sa ti amintesc ca si in tine traieste un copil ce inca mai crede in MAGIE.

La multi ani, copile!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce un spectacol de magie va aduce culoare evenimentului tău?

TIMPUL..depinde de fericire?

De ce să te apuci de citit cărți de dezvoltare persoanală? Chiar te ajută... sau e pierdere de timp?